Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα διανομής τροφίμων


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα διανομής τροφίμων που είχε αναλάβει η Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Ν. Αχαΐας μαζί με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Την Παρασκευή  07 Μαρτίου 2014 τα μέλη της Ομοσπονδίας και εθελοντές Γονείς  βρέθηκαν στο Κοινοτικό Γραφείο του Βασιλικού στο Δήμο ΕρυμάνθουΠρόεδρος Πανίτσα Δήμητρα Γ. Γραμματέας Συριώτη-Κυπραίου Φωτεινή Ταμίας Μιχάλης Κόκκινος
Ταμίας Ένωσης Δ. Πατρέων Τίμος Πατρινός -Βαρβάρα Σπηλιωτοπουλου


παραδίδοντας τα τρόφιμα στους δικαιούχους της περιοχής.

Στη συνέχεια της ίδιας μέρας τα μέλη της Ομοσπονδίας  βρέθηκαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κ. Αχαΐας από όπου και παρέλαβαν τα τρόφιμα τους οι Δικαιούχοι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας .Πρόεδρος Πανίτσα Δήμητρα Γ. Γραμματέας Συριώτη-Κυπραίου  Φωτεινή
Ταμίας Κόκκινος Μιχάλης 
Πρόεδρος Πανίτσα Παναγιωτοπουλου Δήμητρα
Η διανομή συνεχίστηκε για τους δικαιούχους του Δ. Πατρέων στο Παμπελοποννησιακό   Στάδιο την Δευτέρα ,Τρίτη και Τετάρτη  10-11-12 Μαρτίου 2014 όπου και ολοκληρώθηκε .

Πανίτσα Παναγιωτοπουλου Δημητρα - Ζωή Ευσταθίου Βαβαρούτα -Συριώτη Κυπραίου Φωτεινή
Η Ομοσπονδία πήρε αυτή την πρωτοβουλία της υλοποίησης του προγράμματος με γνώμονα τη συνεισφορά στους συνανθρώπους μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήλθατε...

στον δικτυακό τόπο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων του Νομού Αχαϊας. Ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέροντα τα παρακάτω άρθρα.